Nieuws

Nieuwe langetermijn distributie-overeenkomst tussen Chevron en EG Group

Chevron Lubricants en zijn jarenlange distributiepartner EG Retail B.V. (voorheen onder de naam Salland Olie Maatschappij BV) hebben de samenwerking opnieuw bekrachtigd voor lange tijd. EG Retail B.V. is al sinds jaar en dag Chevron Authorised Distributor voor Texaco merksmeermiddelen waaronder de productmerken Texaco Havoline voor personenauto’s en Texaco Delo voor trucks en (land)bouwmachines. Bovendien biedt EG professionele, hoge kwaliteitsoplossingen voor elke industriële toepassing. René Huting, managing director Chevron Netherlands B.V. en George Roberts, managing director EG Fuel, tekenden de overeenkomst 7 augustus jl.

John Bijl, B2B manager EG Retail B.V., zegt over het partnership: “EG is blij met de ondertekening van het contract met Chevron. Hiermee wordt de reeds lang bestaande samenwerking opnieuw bevestigd. EG is ervan overtuigd dat we in samenwerking met Chevron de marktpositie van de Texaco Havoline en Delo smeermiddelenlijnen succesvol zullen uitbreiden in de Benelux.”

Jaap Jan Möhlmann, Manager Distributors and Export bij Chevron: “Deze overeenkomst verzekert het doorlopende succes van Texaco smeermiddelen in de markt. Texaco is al sinds begin 1900 een van de leidende merken op de markt voor smeermiddelen. De unieke samenwerking tussen Chevron en EG is een samenwerking tussen een van ’s werelds grootste smeermiddelenfabrikanten en één van de grootste onafhankelijke Europese retailers met onder andere tankstations en -shops. De premium Texaco smeermiddelen worden al jaren betrouwbaar gedistribueerd door EG, zowel direct naar de eindgebruiker en via een geautoriseerd netwerk voor verdere fijnmazige verdeling. De energieke samenwerking tussen de bedrijven - én met name tussen de mensen - versterkt het aanbod verder. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten.”Rene Huting en George Roberts

nieuwsarchief