Nieuws

Tankpasactiviteiten EG Group overgenomen door WEX

De tankpasactiviteiten van EG Group zijn overgenomen door WEX, één van de grootste fleet service organisaties ter wereld. Brandstofmerken van over de hele wereld hebben de activiteiten rond hun tankpassen aan WEX toevertrouwd vanwege hun expertise, kwaliteit, klantgerichtheid en toewijding aan innovatie. WEX neemt enkel de tankpasactiviteiten van EG Group over vanaf 1 juli 2019. Alle zaken aangaande uw brandstof- en smeermiddelleveringen homebase en op locatie door EG Group blijven onveranderd.

 

De zetel in Nederland wordt “WEX Fleet Netherlands BV”. De tankpassen (o.a. GO tankpas, GO ‘the easy way’, Nijol tankpas en Salland tankpas) blijven werken zoals gewoonlijk. De klant blijft dus genieten van het bestaande netwerk en alle voordelen en services. De contactgegevens, zoals adres, telefoonnummers en e-mailadressen blijven geldig. Ook hetzelfde team van medewerkers blijft de klant binnen WEX van dienst zijn. Op korte termijn is het streven van WEX om een ​​grotere lijn van producten, innovaties en een nog verbeterde klantervaring te leveren.

 

Kijk hier voor meer informatie over de overname van de tankpasactiviteiten of neem contact op met WEX via 076 - 523 98 78 of gocardservices.nl@eurogarages.com.
Attentie: Door een kleinere bezetting tijdens de vakantieperiode en het groter aantal telefoontjes en e-mails dan gewoonlijk, is het card center van WEX momenteel minder goed bereikbaar. Het kan hierdoor langer duren dan normaal voordat uw verzoek in behandeling wordt genomen. Het card center werkt er hard aan om u zo snel mogelijk te antwoordenen dankt u alvast voor uw begrip.

 

 

nieuwsarchief