Nieuws

Samenwerking ExxonMobil - EG Group

 

 

EG Group, bekend van de Texaco en Firezonemerken in de Benelux, heeft 2018 groots ingezet. We zijn voor de Benelux een samenwerking aangegaan met ExxonMobil, gekend als Esso.

 

Tankstations

Dankzij deze samenwerking zal EG Group in de loop van 2018 en 2019 een groot aantal van haar stations in de Benelux omvormen naar Esso stations. Met het ESSO merk voegen we een zeer sterk merk toe aan ons aanbod in de Benelux. We zullen de SynergyTM brandstoffen en Mobil motoroliën aan onze klanten in Nederland, België en Luxemburg kunnen aanbieden. We zullen de nieuwste Esso merk-normen naar onze stations brengen en profiteren van de sterke innovatie en marketingondersteuning van ExxonMobil, omdat zij zich zullen blijven concentreren op de wereldwijde ontwikkeling en marketing van het merk Esso. In combinatie met onze inspanningen op het gebied van convenience en food-to-go, werken we er hard aan om de beste merken en ervaringen aan onze klanten te bieden, waardoor onze locaties de voorkeur hebben voor klanten om te "tanken, enkele boodschappen te doen en een hapje te komen eten"

 

Tanken op nog meer stations!

Deze ontwikkeling levert u extra voordelen op als klant van de “Go the easy way” tankpas! U kunt sowieso blijven tanken op uw vertrouwde locaties, ook binnenkort na de omzetting naar Esso. Bij de Esso stations zal u dan de kwaliteitsvolle SynergyTM brandstoffen kunnen tanken. De meest actuele lijst van de stations die de “Go the easy way” pas aanvaarden vindt u op de ”Go the easy way” website http://gotheeasyway.com/ of via de gratis “Go the easy way” app.

 

U hoeft niets aan te passen

U hoeft niets te doen om te genieten van de extra voordelen. Deze voordelen zullen binnen uw huidige overeenkomst meegenomen worden. Wij houden u op de hoogte van alle updates.

Ook in 2018 werken we verder om het tankkaartenprogramma van EG Group te verbeteren. Wij voorzien naast een breder netwerk ook nieuwe services.

 

Geen impact op onze smeermiddel- en B2B brandstofleveringen

EG Group blijft toegang hebben tot de Texaco en Firezone merken en producten. U kunt, als zakelijke klant van smeermiddelen en brandstoffen, uw vertrouwde smeermiddelen en brandstoffen bij ons blijven aankopen.  

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Wij danken u alvast voor uw vertrouwen en kijken uit naar onze verdere samenwerking.

Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

nieuwsarchief