Nieuws

Let op! Naamswijziging Groep

De brandstofmarkt is volop in beweging. Wij als bedrijf eveneens. Deze bewegingen zijn belangrijk om u – onze klant – goed van dienst te kunnen blijven zijn en binnenkort zelfs nog meer en beter van dienst te kunnen zijn. Eind mei hebben wij u geïnformeerd dat de activiteiten onder de merken Texaco, Salland Olie, Nijol, Post, DGV en Schreurs samengebracht werden onder de vleugels van de EFR Group.


Opnieuw kunnen wij een belangrijke en positieve mededeling doen. EFR Group is een fusie aangegaan met het Engelse Euro Garages. Dankzij deze fusie zijn we nu een grotere groep geworden waardoor we nog sneller dan voorheen innovaties binnen onze markt van brandstof, smeermiddelen en “convenience retail” gaan realiseren. Wij - EFR Group en Euro Garages - hebben besloten om onze naam te veranderen naar EG Group. Als EG Group willen we duidelijk maken dat we één bedrijf zijn, gebaseerd op één gezamenlijke visie, strategie en bedrijfsidentiteit. Ook binnen de EG Group zullen we dag in, dag uit alles in het werk stellen om u als klant een uitgebreid netwerk, een competitief aanbod en een uitmuntende klantenservice te blijven aanbieden. Als gevolg van dit besluit zullen de namen van alle entiteiten binnen de EG Group op 1 oktober 2017 van naam veranderen. Deze naamswijziging heeft geen impact op onze consumentenmerken en handelsnamen zoals o.a. Texaco en Salland Olie.

 

Wij willen u vragen deze nieuwe naam voortaan te gebruiken in al uw correspondentie, inclusief facturen, met ingang van 1 oktober 2017.

 

Als u vragen heeft over onze naamswijziging, neem dan contact met ons op via + 31 (0)88 0123 600. 

EG Group logo

nieuwsarchief