Nieuws

Grotere slagkracht door fusie

De afgelopen periode werden de activiteiten onder de merken Texaco, Salland Olie, Nijol, Post, DGV en Schreurs samengebracht. Dit biedt ons meer slagkracht in de brandstoffen- en smeermiddelenmarkt. Wij werken nu samen onder de paraplu van de EFR-Group: een van de grootste spelers in deze markt.

 

De EFR-Group verzorgt een netwerk van zo’n 1.100 stations onder de brandstofmerken Texaco, BP, Shell, Esso en Firezone in Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk. De groep biedt op veel van haar locaties kwaliteitsformules aan zoals Spar, Délifrance, Lavazza en Go Fresh en binnenkort ook Starbucks en Subway. 

 

Per 1 juni aanstaande wordt de volgende stap genomen door alle activiteiten van de voornoemde merken formeel onder te brengen bij EFR Nederland B.V. middels een fusie. Per dezelfde datum neemt EFR Nederland B.V. alle rechten en plichten over van Salland Olie Holding B.V., Salland Olie Maatschappij B.V., Salland Oil B.V. en Nijol Oliemaatschappij B.V. De handelsnamen Salland Olie en Nijol blijven bestaan.

 

Contactgegevens EFR Nederland B.V.

 

Kantoor Kampen

Genuakade 4
8263 CG Kampen

 

Postadres           : Postbus 123, 8260 AC Kampen

Telefoon             : 088 0123 600

 

KvK-nummer       : 24 03 19 86

BTW-nummer      : NL0010.41.435.B.01

 

nieuwsarchief